Műanyag nyílászáró

A Deceuninck /belga profilból hazánkban gyártott/Arcade típusú műanyag nyílászárók

Az Arcade műanyag nyílászárók iránti igények ugrásszerű növekedésének fő oka a rendkívül kedvező ár-érték arány, azaz a magas minőségi színvonalat képviselő műanyag nyílászáró műszaki jellemzőihez mérten rendkívül alacsony ár.

A műanyag nyílászáró profil

Az ötkamrás 71 és 76 mm-es profil a műanyag nyílászárók között is kiemelkedően jó hőszigetelést biztosít, és a szerkezet minimális évenkénti karbantartást igényel (vasalat olajozása) csupán.

Fehér műanyag nyílászáró

Főbb jellemzői:

  • kiváló hő- és hangszigetelés
  • hosszú élettartam
  • dupla PVC tömítés (hegeszthető, ún. lágy-PVC tömítés, általában világosszürke)
  • szinte minden méretű műanyag nyílászáró elkészíthető belőle
  • belső, galvanizált acéllemez-merevítés
  • szélálló
  • vízálló

A műanyag nyílászáró profilú ablak, ajtó vagy tolóajtók CE minősített üvegezéssel gondoskodunk a termékek jó hőszigeteléséről (amennyiben üveges részt is tartalmaz a nyílászáró, ablak esetén ez magától értetődik), és igény esetén szakszerű beépítéssel évtizedekre biztosítjuk a gondtalan használat örömét kedves vevőink számára.

Ez a műanyag nyílászáró profil a galvanizált acél-merevítéseknek köszönhetően kevésbé vetemedik, nem igényel külön felületi kezelést, hogy időjárásálló legyen. Az ablakokat erkélyajtókat, alapbiztonsági vasalattal szereljük fel, ami igény szerint még fokozható.

Íves és körablakok, sokszögű, osztásos, sorolásos, vagy törtvonalú nyílászáró szerkezet egyaránt elkészíthető a profilból, a vevői igényeknek megfelelően. A bukó-toló ablakok, erkélyajtók, valamint emelő-toló erkélyajtók nagyobb átjárási lehetőséget nyújtanak, ezáltal közelebb engedve a természet szépségeit.

Műanyag nyílászáró kiegészítők

A különféle párkányok, könyöklők, üvegere ragasztott osztók, és tokburkolatok alkalmazásával esztétikusabbá és teljesebbé tehető az ablak, ajtó, tolóajtó megjelenése. A régi, műemlék, vagy műemlék jellegű lakásokra jellemző díszítések egy része elkészíthető műanyag nyílászárók kiegészítőivel is.

A műanyag nyílászáró és a színek

Folyamatosan bővülő színválasztékunkból a modern trendet követő lakásokba is választható színes profil, de a hagyományos ízlésű vevők is megtalálják a stílusokhoz illőt rusztikus tölgy, aranytölgy, fenyő, és mahagóni famintázatú kínálatunkban.
A PVC szín-stabilizátorának köszönhetően a profil gyártója tíz év szavatosságot vállal a nyílászárók profiljaira.

Ablak és ajtó szerkezetek, vasalatok

A ROTO vasalat az egyik legkorszerűbb vasalat a nyílászáró piacon, segítségével kényelmesebbé és egyszerűen kezelhetőbbé tehetőek a különféle nyitási módok. A bukó-nyíló szerkezetek a folyamatos és komfortos szellőztetés mellett a fokozottabb biztonságot is szolgálják.

A Deceuninck, Rehau, Gealan nyílászárók és a környezet

A cégek a műanyag nyílászáró gyártása során keletkezett hulladékok újrahasznosíthatóságának köszönhetően nem terhelik feleslegesen a környezetet, és igyekeznek minimalizálni a károsanyag-kibocsátást.

Cégünk immár több mint 15 éve foglalkozik nyílászárók gyártásával és beépítésével. A válság következtében a gyártás helyett a forgalmazást láttuk gazdaságosabbnak, ezért 2010-ben a műanyag nyílászárók forgalmazása mellett döntöttünk. Az általunk forgalmazott műanyag nyílászhárók CE minősítéssel rendelkeznek, beszállítóink üzemi gyártásellenőrzési rendszerrel biztosítják a folyamatos minőséget. Reméljük, a fentiek figyelembevételével sikerült elnyernünk bizalmát és a RITOK Kft. által forgalmazott műanyag nyílászárókat választja!