Fa beltéri ajtó

Cégünknél minden beltéri ajtó első osztályú, vetemedésmentes fából, keményfa küszöbbel, réz küszöbsínnel, 3 dimenzióban állítható pántokkal, gumitömítéssel, utólag elhelyezhető tokkal készül.

A beltéri ajtó funkciója

A beltéri ajtó feladata a lakás vagy iroda különböző helyiségeinek egymástól való elkülönítése, szeparálása alkalmi (pl. vendégség esetén) vagy állandó jelleggel (pl. a mellékhelyiség lezárására). Mivel a helyiségek meglehetősen különböznek egymástól rendeltetésüket és olykor stílusukat is tekintve - gondoljunk csak a gyerekszobára - így a beltéri ajtó választékban is rendkívüli forma és színgazdagsággal találkozhatunk a nyílászáró piacon.

Az ajtó stílusa

Az ajtó stílusa többnyire illeszkedik a lakás vagy iroda stílusához, pontosabban a konkrét helyiség stílusához és arculatához. A fából készült ajtó lehet hagyományos (klasszikus) stílusú, kazettás, vagy modern, készülhet egy vagy kétszárnyú változatban. Az ajtó vasalata a hagyományos mellett lehet toló vagy akár harmonika vasalat is. Cégünk vállalja a műszaki határokon belül lehetséges bármilyen formájú beltéri ajtó legyártását.