Fa bejárati ajtó

Bejárati ajtóink egyedi kivitelben, személyre szabottan készülnek, a muszaki határokon belül bármilyen formájú ajtót el tudunk készíteni. Alapkiépítésben ötpontos biztonsági zárral szereljük az ajtókat, de lehetoség van bármilyen zár beszerelésére (kétcilinderes, többcsapos, kampós zárak), az Ön kívánsága szerint.

Újdonságaink között szerepel az exkluzív, távirányítóval, transponderrel, vagy akár ujjlenyomat-leolvasóval ellátott bejárati ajtó is!

Távirányítóval ellátott ajtó

A távirányítóval vezérelhető ajtó elsősorban olyan helyeken praktikus megoldás, ahol nagy a személyforgalom (pl. irodák, üzletek), de egyre többen választják otthonukba is ezt a kényelmes, elegáns és megbízható ajtó használati technológiát.

Transponderrel ellátott ajtó

A forradalmian új beléptetési technológia révén az ajtó egy digitális zárrendszerrel van ellátva. A hagyományos ajtó nyitásához szükséges kulcs helyett a transponderrel ellátott ajtó nyitása rádiófrekvenciás adatátvitellel történik. A digitális zárrendszer programozható elektronikájának köszönhetően gyakorlatilag megszabhatjuk, hogy az ajtó kit (felhasználói csoportok hozhatók létre) engedjen be, miközben belülről a hagyományos módon nyitható bármikor. A transponderrel ellátott ajtó további előnye, hogy a transponder elvesztése esetén nem szükséges lecserélnünk az egész zárrendszert, mint egy hagyományos ajtó kulcsának elvesztésénél, hanem elegendő a szoftveres inaktiválás.

Ujjlenyomat-leolvasóval ellátott ajtó

Az ujjlenyomat-elolvasóval ellátott ajtó a maximális kényelem és maximális biztonság megfelelője az ajtó piacon. A legkorszerűbb technológiával készült ajtó nyitásához nem szükséges kulcs vagy egyéb tárgy, csupán a - mindig kéznél lévő - ujjunk. Az ujjlenyomat olvasós ajtó gyors, egyszerű, kényelmes és biztonságos közlekedést tesz lehetővé, a digitális rendszer természetesen több személyt és felhasználói csoportot képes tárolni. Az ajtó ujjlenyomat olvasóját vezérlő készülékkel beállíthatjuk, hogy kiket engedünk be otthonunkba, vagy az irodánkba, tovább nyomon követhetjük az ajtó használatát: megtekinthetjük, hogy mikor és kicsoda lépett be, illetve ki az ajtón.

Bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!